BRA ATT VETA

FAQ

Vilka är Vester Design

Vester Design är en interiörstudio som jobbar med att skapa visuella upplevelser. Studion grundades 2018 och ägs av Malin Vester. Idag drivs Vester Design av systrarna Malin & Klara Vester.Vår vision är att inspirera i vardag och skapa hållbara inredningskoncept åt företag och privatpersoner.

Vad menas med bröllopsdesign/bröllopsdesigner?

Bröllopsdesign betyder att ni anlitar professionella dekoratörer som designar och dekorerar ert bröllop. Bröllopdesigners skapar den visuella helheten till bröllopet. Vad som ingår i designen är alltifrån moodboards, färgscheman, blommor, trycksaker, hur vi möblerar borden och nyans på servetterna. Givetvis set-up av dekorationer och nedmontering dagen efter. Bröllopsdesign ger möjlighet att skapa en genomgående röd tråd till bröllopet och ser till att dom sista detaljerna sitter. Varje detalj är unik liksom varje bröllop.

När ska man boka er för bröllopsdesign eller koordinator?

Vanligtvis tar brudpar kontakt med oss 12-4 månader innan bröllopsdagen, men vi tar även givetvis emot bokningar tidigare eller senare i mån av tillgänglighet. Ju tidigare desto bättre för att ni ska säkra upp det datum ni önskar.

Vi är ett företag och önskar er hjälp med att inreda våra lokaler

Vår interiörstudio inreder kontor och offentliga miljöer. Vi hjälper företag att stärka sitt varumärke genom den visuella miljön. Vi erbjuder även inredningstjänster åt restauranger och butiker som behöver hjälp med det visuella upplägget i lokalen och produktval.

Event / Press

Företagsevent, influencerevent eller pressfrukost? Vi stylar miljöerna och tar fram ett koncept.

Vi är ett företag som vill samarbeta med er via Instagram?

Vi samarbetar gärna med företag som delar våra värderingar och visionen om att sprida interiörinspiration i vardagen. Kontakta oss via mejl.

Vart kommer era snittblommor ifrån?

Idag samarbetar vi med lokala florister i Gävle samt beställer snittblommor direkt grossiter. Vi värdesätter korta transporter och kort lagerhantering för att upprätthålla god kvalité.

I vilka städer levererar ni?

Vår studio finns i Gävle. Vi levererar bröllopsdesign och interiöruppdrag till Stockholm och hela Sverige.

Vilka leverantörer samarbetar ni med?

Vår filosofi är att skapa visuella interiörupplevelser och inspirera i vardagen. Vi väljer samarbetspartner som bidrar till denna vision. Är ni ett företag eller jobbar som influenser och vill samarbeta med oss ber vi er kontakta oss via mejl så återkommer vi inom kort. Vi jobbar mer än gärna med andra kreatörer, så sitter du har ni en rolig idé presentera den gärna för oss.

Vad kostar bröllopsdesign?

Vi utgår från studions designpaket när vi skapar bröllop. Varje bröllop är unikt och det är flertalet faktorer som är avgörande för prissättningen. Varje brudpars vision om dekorationer är unik och därför individanpassar vi alltid designen och således priset. Önskar ni vår service presenterar vi gärna ett prisförslag för er efter era önskemål. Vi kommer alltid överens med brudparen om ett fast pris innan vi påbörjar utformandet av bröllopsdesign för att inte det ska uppstå några oförutsägbara utgifter.

WEBSHOP

WEBSHOP

Vester Design säljer PDF-filer online och produkter online. Vi arrangerar regelbundet workshops. Önskar du sälja in en produkt/tjänst till Vester Design och synas i vår webshop? Mejla kontakt@vesterdesign.se

BESTÄLLNING

Vester Designs produkter säljs enbart med noggran utvaldhet på www.vesterdesign.se
Vid köp av PDF-filer så får du efter avslutad beställning produkten levererad till dig. Produkten levereras via Google Drive. Ni kommer via Google Drive kunna ladda ner er beställda produkt. Kund förbinder sig att efter gjord beställning ladda ner PDF-filen inom 24 timmar.

BETALNING

Vester Design använder sig av betalningsmetod PAYPAL – kortbetalning.

LEVERANS

Leverans sker inom Sverige via Postnord samt genom Google Drive. Levereras av PDF produkter sker omgående efter genomförd betalning via Paypal. Levernas av produkter packas och skickas inom 5 dagar.

ÅNGRA OCH REKLAMERA

Som privatperson har ångerrätt i 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Ångerrätten gäller dock inte PDF-filer som levereras digitalt. För retur mejla uthyrning@vesterdesign.se

ÅTERBETALNING

Vid ångrat köp återbetalas summan till samma konto som används vid beställning och bekräftad betalning via Paypal.

PERSONUPPGIFTSBEHANDLING

Personuppgiftsbehandling sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

WORKSHOP STUDIO

HUR FUNGERA ER WORKSHOP STUDIO ?

Vår workshop studio vill sprida inspiration i vardagen och erbjuda aktiva och nytänkande workshops åt företag och privatpersoner. Rent praktiskt genomför vi en behovsanalys vid bokning, sedan presenterar vi ett workshop upplägg. Vi tillhandahåller all rekvisita för dagen och kommer antigen till er eller bjuder in till en inspirerande miljö. Vi delar upp workshopen i olika steg och det finns ett förbestämt mål med dagen. Syftet med våra workshops är att deltagarna ska ges möjligheten att arbeta kreativt med någonting nytt, umgås i grupp och ha en rolig dag tillsammans. Våra workshops arrangeras alltid i inspirerande miljöer. Naturen och blommor är element vi gärna plockar in men samarbetar med flertalet leverantörer för att tillgodose era önskemål. Vi hjälper er även kombinera workshopen med ett avslappnande yogapass eller härlig middag.

VI ÄR ETT FÖRETAG SOM VILL BOKA WORKSHOPS TILL VÅRA PERSONALAVDELNINGAR ISTÄLLET FÖR ATT GE JULGÅVOR, KAN VI FÅR ETT PAKETPRIS? 

Vi är alltid tillmötesgående och ser till att våra kunder som bokar flertalet workshop får ett förmånligt pris. Kontakta oss via mejl och berätta mer; kontakt@vesterdesign.se

VI ÄR ETT MÖHIPPEGÄNG SOM VILL ÖVERRASKA BRUDEN MED EN BLOMSTRANDE WORKSHOP MEN BOR INTE I GÄVLE

Vad roligt att ni vill överraska bruden med en av våra kreativa workshops. Idag levererar vi workshop studion till privatpersoner och möhippor runt Gävle området, Stockholm, Uppsala och Sundsvall.

VHUR MÅNGA KAN MEDVERKA PÅ EN OCH SAMMA WORKSHOP? 

Våra workshops är anpassade efter ett deltagarantal från 5-20 personer. Är ni fler så löser vi såklart det.

UTHYRNING

BETALNING

Vid bokning av vårt uthyrningssortiment betalas hyressumman vid orderbekräftelse. Fakturan skickas via mail. Alla priser beräknas inkl. moms. 

AVBOKA ORDER

Ni har rätt att avboka er beställning fram till 14 dagar före hyresperiodens start. Vid avbokning 14 dagar fram till 7 dagar innan uthyrningsdagen debiteras 50% av ordervärdet. Vid avbokning 6 dagar och fram till uthyrningsdagen debiteras 100% av ordervärdet.

VÅRT ANSVAR

Vi ser till att hyrgodset levereras i helt skick motsvarande bilden på hemsidan, korrekt förpackade och rätt antal. Leverans enligt överenskommelse.

ERT ANSVAR

Ni återlämnar hyrgodset i samma skick som vid mottagandet, lika förpackat. Skulle något vara skadat eller saknas vid leverans, kontakta oss omgående. Vi godkänner inga anmälningar om trasigt eller saknat hyrgods i efterhand. Om olyckan är framme och hyrgodset blir skadat under uthyrningsperioden kommer du som kund att bli fakturerad för hyrgodset fulla varuvärde.

HÄMTNING/ÅTERLÄMNING

Hyrgodset hämtas och återlämnas enligt överenskommelse på vår studio i Gävle. 

TRANSPORT

Önskar ni få hyrgodset levererat och returnerat av oss till övriga städer i Sverige – kontakta oss för transportkostnad så hjälper vi er.

FÖR FRÅGOR ANGÅENDE UTHYRNING & BESTÄLLNING KONTAKTA 

Uthyrning@vesterdesign.se eller ring 070 – 525 78 25

DATAPOLICY

DATAPOLICY – COOKIES

Vester Design värnar om din säkerhet! Vi vill förklara att vi sparar kunders personuppgifter, som kontaktuppgifter och företagsuppgifter för att kunna bedriva verksamheten, exempelvis skicka fakturor. Vi tillämpar integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas tills vidare i vår kunddatabas. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med Malin Vester, VD och grundare av Vester Design. Malin Vester är personuppgiftsansvarig och ni har rätt att kontakta oss om önskar hämta ut den datainformation vi har om dig. Om du har någon åsik kring vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. Vill du komma i kontakt med oss angående vår datapolicy använd er av mejl; kontakt@vesterdesign.se. Vi kan behöva dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra det enligt lag. Däremot kommer vi aldrig överföra dina uppgifter till ett land utanför EU. 

Surfa säkert / Team Vester Design