BRÖLLOP

BRÖLLOPSDESIGN

PLANERA ERT BRÖLLOP MED OSS

Vi är experter på att skapa personliga bröllopskoncept. Temat till konceptet plockar vi upp i samtal med er som brudpar, där personliga detaljer lägger grunden till en unik helhetslösning. Tillsammans skapar vi den magiska bröllopsmiljön ni önskar. 

Det är de små detaljerna som gör ert bröllop unikt

BRÖLLOPSKONCEPT 

BRÖLLOPSDESIGN

Här tar vi fram ert drömbröllop. Vi ansvarar för den visuella helheten till ert bröllop. Vårt team tar fram ett koncept, skapar de grafiska trycksakerna, blomsterarrangemang, dukning och dekor samt. 

PRIS FRÅN: 1200 kr/kuvert

FLORAL DESIGN

BLOMMMOR

Vi hjälper er med den visuella helheten till ert bröllop och dekorerar bröllopsdagen. Paketet passar er som önskar få en röd tråd genom designen, önskar vår expertis för att rodda ihop helheten men gärna gör vissa delar själva. 

Vi står för planering, dekorationer och styling där ni väljer vilka delar vi ska prioritera och vad ni gärna fixar själva, exempelvis trycksaker. Tillsammans bestämmer vi stilen men vi dekorerar på bröllopsdagen. Tillsammans skapar vi ett magiskt bröllop med underbara dekorationer.

PRIS FRÅN: 690kr/kuvert

STATIONARY DESIGN

TRYCKSAKER

Vårt online koordinering av dekor passar er som önskar hjälp att komma igång med er bröllopsdesign. Ni vill ha professionell hjälp att sätta ett tema, få dekorations och stylingtips men dekorerar gärna ert bröllops själva med släkt och vänner.

Vi går igenom budget, önskemål på stil, färg och dekor. Utifrån er bröllopslokal visualiserar vi hur vi hade dekorerat och ger er de verktyg ni behöver för att utföra arbetet själva. Ni får även moodboards, check- och produktlistor. Koordineringen sker online och över telefon.

PRIS SEK: 19.000

KOORDINERING

BRÖLLOPSKOORDINERING

Vår koordinator erbjuder skräddarsydd bröllopskoordinering med känsla för kärlek, integritet och planering för att skapa ert drömbröllop. Att gifta sig är fantastiskt men också krävande. Vår bröllopskoordinator ansvarar för all research och utifrån er vision lägger upp en strukturerad planering. 

Koordinatorn hjälper er även med budget, tidsförlopp, avtal, bokningar och leverantörskontakt så att ni kan fokusera på det roliga, som att provsmaka bröllopsmenyer med fantastisk mat, dryck och tårtor. 

PRIS FRÅN: 39 000kr
För detaljerad paketbeskrivning, upplägg och vad som ingår

BRÖLLOPSDESIGN – SÅ FUNGERAR DET 

 • Steg 1

  Första kontakten

  Grattis till ert kommande bröllop. Vi inleder vårt samarbete med att presenterar oss och vad vi kan göra för er. Vi går igenom ert visuella önskemål på bröllopet och genomför en grundläggande behovsanalys; antal gäster, bröllopslokal, datum etc. Efteråt summerar vi och rekommenderar ett av våra designpaket. Det är utifrån designpaketen vi skapar ert drömbröllop.

 • Steg 2

  Moodboard & Koncept

  Nu är det cirka åtta månader kvar till er bröllopsdag. Vi presenterar en stil och ett personligt designkoncept. Vi delar moodboards och Pinterest. Vi går även igenom färgval, pratar blommor och kommer fram till vilka visuella detaljer ni önskar prioritera. Nu får nu för första gången en tydlig bild över hur ert bröllop visuellt kommer att se ut. 

 • Steg 3

  Grafisk Design

  Vi tillverkar alltid personliga och egendesignat tryckmaterial till våra brudpar. Vi tar fram en grafisk design med en genomgående layout – inbjudningskort, menyark, bordsplaceringskort etc. Varje brudpar ges även möjligheten att tillverka ett monogram. Det är cirka sex månader kvar till ert bröllop och vi sänder ut inbjudningskorten.

 • Steg 4

  Dekorationer

  Nu är det ungefär två månader kvar till er stora dag, och vi har tidigare pratat om den visuella helheten, färger och stil. Vi presenterar förslag på dekorationer och hur vi kommer styla bröllopslokalen. Vi använder oss av bröllopsdekorationer från vårt uthyrningssortiment men beställer givetvis hem produkter efter önskemål och behov. Vi tar beslut om avlånga eller runda bord, hur vi ska möblera och om vi ska skapa en Photo Booth blomstervägg. Vi lägger stor vikt i planeringen och vill alltid få in er personlighet i dekorationerna där varje liten detalj är genomtänkt. Efter detta steg vet vi hur vi ska dekorera och med vad.

 • Steg 5

  DUKA & BLOMMOR

  Nu börjar det närma sig den stora dagen. Vi gör en dukning och blomsterarrangemang i mindre skala än på bröllopsdagen för att gemensamt säkerställa att allt blir precis som ni önskar. Vi visar även olika sevettvikningar med menyark. Önskas vigselbuketter beställs de nu. 

 • Steg 6

  Förberedelser & final touch

  Dagarna innan ert bröllop har vi en god kontakt. Vi stämmer av och dubbelkollar allt med er och samtliga leverantörer. Vi påbörjar förberedelserna inför bröllopsdagen och beställer hem blommor.

 • Steg 7

  Bröllopsdagen

  Er stora dag är äntligen här och ni ska gifta er. Finns det något vackrare? Vårt team anländer tidigt på morgonen och dekorerar vigselplats och bröllopslokal efter planerat koncept. Vi skapar blomsterarrangemangen och dukar upp till fest. Vi säkerställer att alla gästerna är placerade på rätt plats och sätter den där final touch känslan för att skapa en visuell wow upplevelse.

 • Steg 8

  Dagen efter & uppföljning

  Här är dagen då ni ska njuta! Första dagen som gifta, herr & fru. Vi återvänder till bröllopslokalen och monterar ned alla dekorationer. Det ingår alltid nedmontering av dekorationer i våra designpaket.

  Uppföljningen brukar vi ta några dagar efter bröllopet när det passar er. Vi har en kortare utvärdering och delar med oss av dekorationsbilder fotade av vårt team.

 • Vi har en god dialog med er genom hela bröllopsresan. Vi stämmer löpande av med varandra, ser till att allt känns rätt och att det blir precis som ni verkligen vill ha det. Det viktigaste för oss är att er stora dag blir lyckad och mer där till. Vi finns här för att underlätta och genom dekorationer och blommor skapa en oförglömlig upplevelse. Ovanstående bröllopsdesign, step-by-step, är baserat på vårt designpaket allt inkluderat

  VI TAR NU EMOT BOKNINGAR FÖR BRÖLLOPSSÄSONGEN 2019 

ÖNSKAR NI HYRA VÅRA BRÖLLOPSDEKORATIONER?

Studion har ett uthyrningssortiment med inredningsprodukter som passar perfekt till bröllop och event