BRÖLLOP

BRÖLLOPSDESIGN

BRÖLLOPSKONCEPT 

Skapa ert drömbröllop med Vester Design team.Vårt team tar fram ett personligt koncept där vi ansvarar för den visuella helheten och skapar all dekor, blommor och trycksaker. Ingenting är omöjligt och vi gör allt för att skapa ert magiska bröllop.

PRIS FRÅN: 1200 kr/kuvert

BLOMMOR 

Vi älskar blommor och skapar alltid med kreativitet efter säsongsblommor. Vi erbjuder vigselblommor, blomsterbågar, konfetti och arrangemang till middagen. Självklart tar vi fram en blomstermoodboard just för er.

PRIS PÅ FRÅFRÅGAN

GRAFISK DESIGN 

Trycksaker som sätter en personlig touch på bröllopet. Vi tar fram en grafisk profil åt varje brudpar, där designen i inbjudan följs upp i menyarken på middagen och tackkortet efteråt. Vi erbjuder letterpress, foliering, stansning och tryck på olika material som plexiglas och tyg. 

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

BRÖLLOPSKOORDINERING

Vi erbjuder bröllopskoordinering med känsla för kärlek och integritet, för att skapa ert drömbröllop. Vår koordinatorn hjälper er med budget, avtal, bokningar och såklart medverkar på plats så att ni kan fokusera på det roliga, som att ni faktiskt ska gifta er!

PRIS FRÅN: 59 000kr

PLANERA ERT BRÖLLOP MED OSS

Vi är experter på att skapa personliga bröllopskoncept. Temat till konceptet plockar vi upp i samtal med er som brudpar, där personliga detaljer lägger grunden till en unik helhetslösning. Tillsammans skapar vi den magiska bröllopsmiljön ni önskar.

Det är de små detaljerna som gör ert bröllop unikt

BRÖLLOPSDESIGN – SÅ FUNGERAR DET 

 • Steg 1

  Första kontakten

  Grattis till ert kommande bröllop. Vi inleder vårt samarbete med att presenterar oss och vad vi kan göra för er. Vi går igenom ert visuella önskemål på bröllopet och genomför en grundläggande behovsanalys; antal gäster, bröllopslokal, datum etc. Efteråt summerar vi och rekommenderar ett av våra designpaket. Det är utifrån designpaketen vi skapar ert drömbröllop.

 • Steg 2

  Moodboard & Koncept

  Nu är det cirka åtta månader kvar till er bröllopsdag. Vi presenterar en stil och ett personligt designkoncept. Vi delar moodboards och Pinterest. Vi går även igenom färgval, pratar blommor och kommer fram till vilka visuella detaljer ni önskar prioritera. Nu får nu för första gången en tydlig bild över hur ert bröllop visuellt kommer att se ut. 

 • Steg 3

  Grafisk Design

  Vi tillverkar alltid personliga och egendesignat tryckmaterial till våra brudpar. Vi tar fram en grafisk design med en genomgående layout – inbjudningskort, menyark, bordsplaceringskort etc. Varje brudpar ges även möjligheten att tillverka ett monogram. Det är cirka sex månader kvar till ert bröllop och vi sänder ut inbjudningskorten.

 • Steg 4

  Dekorationer

  Nu är det ungefär två månader kvar till er stora dag, och vi har tidigare pratat om den visuella helheten, färger och stil. Vi presenterar förslag på dekorationer och hur vi kommer styla bröllopslokalen. Vi använder oss av bröllopsdekorationer från vårt uthyrningssortiment men beställer givetvis hem produkter efter önskemål och behov. Vi tar beslut om avlånga eller runda bord, hur vi ska möblera och om vi ska skapa en Photo Booth blomstervägg. Vi lägger stor vikt i planeringen och vill alltid få in er personlighet i dekorationerna där varje liten detalj är genomtänkt. Efter detta steg vet vi hur vi ska dekorera och med vad.

 • Steg 5

  DUKA & BLOMMOR

  Nu börjar det närma sig den stora dagen. Vi gör en dukning och blomsterarrangemang i mindre skala än på bröllopsdagen för att gemensamt säkerställa att allt blir precis som ni önskar. Vi visar även olika sevettvikningar med menyark. Önskas vigselbuketter beställs de nu. 

 • Steg 6

  Förberedelser & final touch

  Dagarna innan ert bröllop har vi en god kontakt. Vi stämmer av och dubbelkollar allt med er och samtliga leverantörer. Vi påbörjar förberedelserna inför bröllopsdagen och beställer hem blommor.

 • Steg 7

  Bröllopsdagen

  Er stora dag är äntligen här och ni ska gifta er. Finns det något vackrare? Vårt team anländer tidigt på morgonen och dekorerar vigselplats och bröllopslokal efter planerat koncept. Vi skapar blomsterarrangemangen och dukar upp till fest. Vi säkerställer att alla gästerna är placerade på rätt plats och sätter den där final touch känslan för att skapa en visuell wow upplevelse.

 • Steg 8

  Dagen efter & uppföljning

  Här är dagen då ni ska njuta! Första dagen som gifta, herr & fru. Vi återvänder till bröllopslokalen och monterar ned alla dekorationer. Det ingår alltid nedmontering av dekorationer i våra designpaket.

  Uppföljningen brukar vi ta några dagar efter bröllopet när det passar er. Vi har en kortare utvärdering och delar med oss av dekorationsbilder fotade av vårt team.

 • Vi har en god dialog med er genom hela bröllopsresan. Vi stämmer löpande av med varandra, ser till att allt känns rätt och att det blir precis som ni verkligen vill ha det. Det viktigaste för oss är att er stora dag blir lyckad och mer där till. Vi finns här för att underlätta och genom dekorationer och blommor skapa en oförglömlig upplevelse. Ovanstående bröllopsdesign, step-by-step, är baserat på vårt designpaket allt inkluderat

  VI TAR NU EMOT BOKNINGAR FÖR BRÖLLOPSSÄSONGEN 2019