Bröllopsdesign

BRÖLLOPSDESIGN

bröllopsdesign & dekor

Skapa ert drömbröllop med Vester Design team. Tillsammans tar fram ett personligt designkoncept där vi ansvarar för den visuella helheten och skapar all dekor, blommor och trycksaker till er stora dag. Vi planerar och visualiserar i förväg där varje moment hänger ihop och har ett genomgående tema. På bröllopsdagen dekorerar och dukar vi samt demonterar dagen efter. 

PRIS FRÅN 90.000

Bröllopskoncept

BLOMMOR 

Blommor

Vi älskar blommor och skapar alltid med kreativitet efter säsongsblommor. Vi levererar vigselblommor, blomsterbågar, blomsterkonfetti och arrangemang till middagen. Självklart tar vi fram en blomstermoodboard just för er.

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN
BLOMMOR

TRYCKSAKER

TRYCKSAKER 

Trycksaker som sätter en personlig touch på bröllopet. Vi tar fram en grafisk profil åt varje brudpar, där designen i inbjudan följs upp i menyarken på middagen. Vi använder metoder som letterpress, foliering, stansning och tryck på olika material som plexiglas, tyg och trä. För mer information ta mig till trycksaker.

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN
grafiskt

koordinering

Bröllopskoordinering

Vi erbjuder bröllopskoordinering med känsla för kärlek och integritet, för att skapa ert drömbröllop. Våra koordinatorer hjälper er med budget, avtal, bokningar och såklart medverkar på plats under bröllopshelgen så att ni kan fokusera på det roliga, att ni faktiskt ska gifta er! Kombineras vanligtvis med bröllopsdesign paketet.

PRIS FRÅN: 95.000
20191011_vester_jennyohman_web_0238

PLANERA ERT BRÖLLOP MED OSS

Vi är experter på att skapa personliga bröllopskoncept och helhetslösningar till er stora dag. Med ett brett kontaktnät i branschen och ett team av kreatörer skapar vi den magiska bröllopsmiljön ni önskar. 

JAG SKA GIFTA MIG OCH VILL VETA MER

Ta en titt – Vester Design Lookbook

 Besök vår lookbook och låt dig inspireras av våra bröllop och vackra brudpar.