Eventdesign

Eventdesign

Eventdesign

Event, 30-års festen, babyshower eller ett PR-event. Vi bygger upp en visuell och härlig miljö till er fest och använder vårt uthyrningssortiment. Vi tar fram en visuell design, dekorerar efter önskemål och skapar samtliga blomsterarrangemang. Givetvis erbjuder vi även projektplanering om önskas. 

PRIS PÅ FÖRFRÅGAN

Komersiell Dekor

Komersiell Dekor

Med känsla för hållbar design och stylingerfarenhet av offentliga ytor bygger vi upp visuella miljöer. Vi erbjuder styling till av gallerior, restauranger och offentliga miljöer. Vi presenterar ett visuellt upplägg, dekorerar och monterar ner efter en förutbestämd budget och tid. 

PRIS: PROJEKTBASERAD

Content

Content

Önskar du content till sociala medier, en tidning eller till ert företag. Vi stylar den miljön ni önskar, fotar och levererar enligt avtal.  Givetvis ger vi förslag på kreativa lösningar

PRIS: PROJEKTBASERAD

FÖRETAGSEVENT, FÖDELSEDAGAGFEST, GALA ELLER EVENT

Önskar ni en wow event men har inte tiden eller sakerna att rodda ihop det? Vi hjälper er! Vi tar fram ett visuellt och hållbart koncept unikt efter era önskemål. Koordinerar ihop tillställninngen med leverantörer, blomster arangemang och dekor, samt demonterar dagen efter. Spana in vårt uthyrningssortiment eller kontakta oss idag.

gävlecitylogo_vit
dios_vit
04-Cervera_long_vit
IKEA_vit
LAGERHAUS_logo_PMS293_medium-01_vit