Interiörstudio

Interiörstudio

Värdesätter du inredningsdetaljerna och vill vistas i härliga miljöer? Vår studio skapar inspirerande miljöer där trendig inredning möter tidlös design

Vi konsulterar företag och privatpersoner idag och tar strategiskt fram hållbara och visuella inredningskoncept. Vi skapar kreativt där vi kombinerar vår erfarenhet med nytänk och glädje. Är ni ett företag som behöver hjälp att inreda ert kontor, skapa content till sociala medier och eventstyling finns vi här för er. 

Företag

Inredningsdesign 

Vi adderar ett mervärde till ditt företag! Idag hjälper vi företag att kommunicera sitt varumärke genom interiören samtidigt som vi höjer trivselfaktorn hos medarbetarna. Studio konsulterar rumsutformning och funktion som förstärker den visuella identiteten på kontoret.

Vi utför både mindre och mer omfattande interiörprojekt. Vårt fokus ligger på att skapa en trivsam, snygg och funktionell miljö efter önskemål och behov. Våra inredningstjänster finns även tillgängliga för restauranger, butiker och offentliga miljöer. 

PRIS: OFFERTFÖRFRÅGAN

Event & Press

Eventdesign

Dekorering och blommor till event ligger studion varmt om hjärtat! Event handlar om att nå människan och fånga upplevelsen. Vi hjälper er med det! Tillsammans utvecklar vi ett visuellt koncept och stylar er tillställning. Det kan vara en pressfrukost eller ett influencerevent. Vår vision är att skapa en visuell upplevelse för gästerna.

En del av vår studio jobbar enbart med att producera media content samt produktstylings åt företag. Är ni en  byrå som önskar stylinghjälp inför kampanjer och produktfotograferingar finns vi här för er.

PRIS: OFFERTFÖRFRÅGAN

Privatpersoner

Inredningshjälp

Till er som önskar en inredningshjälp hemma. Vi arbetar med moodboards och visuella presentationer för att ni ska få en så god uppfattning som möjligt om resultatet. Vi tar fram helheten och har ett öga för de unika detaljerna som skapar ett levande hem. Vi tror även på kvalité före kvantitet och förespråkar alltid tidlös design. 

Vi hjälper er komma igång! Vi besöker er för att visuellt se vad vi kan göra för er. Efter vårt besök presenterar vi en lösning på ert behov och inreder med yrkeskompetens. Tjänsten är tillgängligt i Gävleborg och närliggande län.

PRIS: OFFERTFÖRFRÅGAN

INTERIÖRSTUDION SOM SPRIDER GLÄDJE

Har ni ett brinnande intresse för inredning, vill umgås med vänner och inspireras under nytänkande workshops? Vi kombinerar skratt med kreativa aktiviteter.