Vester Design

OM VESTER DESIGN

Vester Design är en interiörstudio som grundades 2018 av Malin Vester. Studios vision är att sprida mer inspiration i vardagen och skapa hållbara inredningskoncept åt företag och privatpersoner. En stor del av studions verksamhet är att designa och dekorera bröllop

Studion startades efter att ett Malin upptäckte att det fanns en önskan att få hjälp med design och dekorationer till bröllop. Efter några bröllop växte studion och Malin såg möjlighet i att kombinera bröllop med det starka intresset för design och inredning. Idag är vi tre personer som driver studion där interiörstudion är under ständig utveckling. Vi är alla kreatörer och älskar tidlös design, hållbara koncept och visuella upplevelser! Idag antar interiörstudion större inredningsprojekt och hjälper företag med pressfotograferingar, workshop och inredningsuppdrag.

 Studion har sin bas i Gävle men levererar designuppdrag och bröllop i hela Sverige. 

– We create the moments

MALIN VESTER

Grundare & Kreativt ansvarig


Jag är studions grundare och en positiv kreatör. Jag har alltid varit intresserad av design och redan som 14 åring gjorde jag min första insats på en reklambyrå. Att jobba kreativt ligger mig varmt om hjärtat och idag är jag utbildad dekoratör och inredningsstylist. Kombinationen att förverkliga andras inredningsdrömmar med min kreativa kunskap är fantastiskt. Jag vill sprida visuella upplevelser som inspirerar och skapar ett mervärde i vardagen. 

Idag ansvarar jag för studions interiörprojekt och workshops. Tillsammans med Siri och Klara skapar jag även bröllopsdesign och visuella koncept. Jag har en otroligt förkärlek för blomsterarrangemang och arbetet med grönska. Jag har det övergripande ansvaret för samtliga kunder i Sverige och sociala medier. 

SHORT INFO: Två barn och fästman, formgivningsentusiast och Gävlebo som åker snowboard varje vinter, sann idéspruta.

KLARA VESTER

Bröllopsdesigner & kreatör


Jag jobbar idag som kreatör och bröllopsdesigner på studion. Jag har ett stort hjärta för människor. Jag har mycket energi och glädje som jag gärna delar med mig av. Jag är systern som håller en genomgående struktur i våra bröllopsprojekt där vår ambition är att varje bröllop ska överträffa brudparets förväntningar. Jag är otroligt noggrann och har ett öga för detaljerna. Tillsammans med Malin ansvarar jag för utvecklingen av studion och har kontakt med samarbetspartners och planerar nya projekt. Bosatt i Uppsala och ansvarar för kunder kring Uppsala och stockholmsområdet. 

SHORT INFO: Sjuksköterskestudent på Uppsala universitet, sambo och en riktigt tävlingsmänniska.

SIRI JAKOBSSON

Bröllopsdesigner & kreatör


Jag är studions största blomsterentusiast och älskar personliga dekorationer i hem. Jag arbetar idag på studion som designer. Jag älskar att skapa kreativa miljöer och speciellt till ett så lyckligt tillfälle som när två människor binder samman sina liv genom giftemål! Jag specialiserar mig gärna på blommor och grönt då all dekorering inom blommor ligger mig varmt om hjärtat! Jag har alltid arbetart inom den kreativa världen och är studions utbildade sömmerska som har stenkoll när det kommer till arbetet med textiler. Jag arbetar även på Pondus, en klädkejda som etablerat sig på västkusten. Där florerar jag som Visual Merchandiser och har det visuella ansvaret. Idag ansvarar jag för studions kunder i Göteborg och södra Sverige.

SHORT INFO: En riktig arbetshäst som värderar lojalitet och struktur inom arbetet, mamma och bonusmamma till två gullisar. Svägerska till underbara Malin Vester.

TEAM UP WITH US

Vi rekommenderar varmt ovanstående samarbetspartners och kreatörer. Samtliga håller hög kvalité och jobbar i Sverige med bröllop eller inredning.

Omnämnd