WORKSHOP

STUDIO

WORKSHOP STUDIO

Vi på studion vill sprida inspiration i vardagen – Ta del av vårt nytänkande workshop utbud

Är ni ett företag eller privatpersoner som önskar göra någonting kreativt tillsammans och inspireras? Vår workshop studio erbjuder glädjefyllda stunder tillsammans med en nytänkande touch.

Ni väljer tema – vi presenterar ett upplägg

INREDNINGSGRUNDER – GUIDE

En övergripande grundkurs i hur du inreder ditt hem för att skapa en härlig och harmonisk miljö. Du får kunskap om ljussättning, färglära och varför vissa inredningsdetaljer är viktigare än andra. Här har vi samlat våra bästa och mest konkreta tips för att lyckas styla ett personligt hem. 

PRIS SEK: 299
VESTER DESIGN SPARKLING LIGHT

Sparkling Lights – Den perfekta detljen som höjer feststämningen och passar perfekt till bröllop. 

PRIS SEK: 59 (gratis frakt) 
COMING SOON

Din text. 

COMING SOON

Din text. 

Workshop studio

Inspireras och ta del av våra yrkeserfarenheter under våra workshops
Önskar ni inspiration och vill göra någonting kreativt tillsammans?
Vester Design workshop studio erbjuder glädjefyllda stunder tillsammans 
Ni väljer tema och vi presenterar ett kreativt upplägg – Mejla oss 

FÖRETAG & BUTIKER KICK OFF

DATUM: Ert val – Överenskommelse

PRIS: 990 kr /person – Minimum 10 personer

Mindre än 10 personer? Vid färre antal, begär offert.

Den perfekta kreativa aktiviteten för personalen. Vi levererar en kreativ workshop efter ert företags önskemål och behov. Vi tillhandahåller rekvisita för dagen. 

Referensupplägg:

Ni kommer till oss och tillsammans genomför vi en fantastisk 3-timmars workshop. Ni välkomnas med frukost i en inspirerande miljö medan vi presenterar dagens aktivitet, exempelvis – “blomstrande inredningsmiljö”. Därefter får alla deltagare binda sin egen helgbukett i ett hav av blommor. Vi går igenom inredningstrender och stylingtips. Vi diskuterar även de positiva effekterna av kreativt arbete. Självklart får ni vid dagens slut ta med er blomsterbuketterna hem.

MÖHIPPAN

DATUM: Ert val – överenskommelse

PRIS: 890kr / person (minimum 6 personer)

Överraska den blivande bruden med en kreativ aktivitet! Tillsammans med kompisgänget får ni en härlig dag tillsammans där workshopen skräddarsys efter era önskemål. Vi tillhandahåller rekvisita för dagen. 

Referensupplägg:

Ni välkomnas med mousserande vin i en inspirerande miljö. Sedan håller vi en 3-timmars workshop med praktiskt arbete. Upplägget för dagen kan exempelvis vara temat “tillverkning av tärnbuketter” samt en pysselaktivitet som passar perfekt till det kommande bröllopet. Ni får binda era egna buketter, pyssla, prata bröllop och dricka bubbel. Naturligtvis får ni ta med er blomsterkreationerna hem. Vi svarar även på frågor om bröllop och delar med oss av våra bästa yrkestips och erfarenhet. Paketet går att kombinera med ett yogapass och härlig middag.